• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DTB Grill (1)

Merken

De DTB Grill: DTB staat voor de initialen van de bedenkers en is ontwikkeld in Nederland. Het merk is ontworpen door pure passie!

De DTB Grill is zo divers en eenvoudig te bedienen dat je er de mooiste gerechten van af tovert. Door de kolenmand in een oogwenk te verstellen heb je de ultieme controle over je vuur. De DTB Grill is ontwikkeld op Hollandse bodem en vervaardigt uit 3mm staal. De BBQ is gemaakt voor het leven. Metaal neemt geen smaak op en geeft geen smaak af, het is neutraal. Daarom heeft het geen invloed op de smaak van je gerechten.

Bij bijvoorbeeld flair-ups laat je de kolenmand zakken tot bijna een meter en het gevaar is geweken. Iedereen wilt zijn vlees, vis of groenten goudbruin van de grill en niet verbrand.

Grill als een pro!

Door het unieke systeem om zelf de afstand van de kolen te bepalen heb je geen last meer van verbrand vlees. Bij flair-ups laat je simpelweg de kolenmand zakken zodat het vlees niet meer verbrand. Je hebt geen extra accessoires meer nodig. Ook een fire starter is niet meer nodig, de grill op zich werkt al als fire starter.

DTB Grill Boss 1
€1.550,00
Toon 1 - 1 van 1
Gratis Flambadou actie
Rookoven & Forged Flambadou actie
Bekijk meer
MoestaBBQ Bandit
MoestaBBQ Bandit fireplace, een gezellige en multifunctionele BBQ.
Bekijk meer
Masterbuilt digitale gravity series
Een mooi design, een alleskunner, digitaal en makkelijk in gebruik!
Bekijk meer
Pizza op de Ofyr?
Pizza bakken op de Ofyr? Dat gaat perfect met de Pizza Oven van OFYR! Zoek een mooi pizzabodemrecept, zet je handen in het deeg en bereidt zelf heerlijk, rijkelijk belegde pizza's
Bekijk meer
Blues Hog
Als je ooit wel een KCBS wedstrijd heb gedaan dan moet je dit merk bijna wel kennen. Want BBQ-teams weten, gebruik je Blues Hog dan scoor je.
Bekijk meer

Bekijk alles