• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DTB Grill (1)

De DTB Grill: DTB staat voor de initialen van de bedenkers en is ontwikkeld in Nederland. Het merk is ontworpen door pure passie!

De DTB Grill is zo divers en eenvoudig te bedienen dat je er de mooiste gerechten van af tovert. Door de kolenmand in een oogwenk te verstellen heb je de ultieme controle over je vuur. De DTB Grill is ontwikkeld op Hollandse bodem en vervaardigt uit 3mm staal. De BBQ is gemaakt voor het leven. Metaal neemt geen smaak op en geeft geen smaak af, het is neutraal. Daarom heeft het geen invloed op de smaak van je gerechten.

Bij bijvoorbeeld flair-ups laat je de kolenmand zakken tot bijna een meter en het gevaar is geweken. Iedereen wilt zijn vlees, vis of groenten goudbruin van de grill en niet verbrand.

Grill als een pro!

Door het unieke systeem om zelf de afstand van de kolen te bepalen heb je geen last meer van verbrand vlees. Bij flair-ups laat je simpelweg de kolenmand zakken zodat het vlees niet meer verbrand. Je hebt geen extra accessoires meer nodig. Ook een fire starter is niet meer nodig, de grill op zich werkt al als fire starter.

DTB Grill Boss 1
€1.550,00
Toon 1 - 1 van 1
De Fikki alles in één oven!
Ben jij op zoek naar een nieuwe barbecue, tuinhaard of pizzaoven?
Bekijk meer
The African Braai
Afrikaanse Braais zijn er in alle maten en soorten.
Bekijk meer
Ons gaan Braai workshop
In samenwerking met The Dutch BBQ Nestor, Braaimeester en bbq wedstrijd organisator Harry Havinga, geven we een unieke Afrikaanse Braai workshop bij Rookoven.com.
Bekijk meer

Bekijk alles