• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DTB Grill (1)

Merken

De DTB Grill: DTB staat voor de initialen van de bedenkers en is ontwikkeld in Nederland. Het merk is ontworpen door pure passie!

De DTB Grill is zo divers en eenvoudig te bedienen dat je er de mooiste gerechten van af tovert. Door de kolenmand in een oogwenk te verstellen heb je de ultieme controle over je vuur. De DTB Grill is ontwikkeld op Hollandse bodem en vervaardigt uit 3mm staal. De BBQ is gemaakt voor het leven. Metaal neemt geen smaak op en geeft geen smaak af, het is neutraal. Daarom heeft het geen invloed op de smaak van je gerechten.

Bij bijvoorbeeld flair-ups laat je de kolenmand zakken tot bijna een meter en het gevaar is geweken. Iedereen wilt zijn vlees, vis of groenten goudbruin van de grill en niet verbrand.

Grill als een pro!

Door het unieke systeem om zelf de afstand van de kolen te bepalen heb je geen last meer van verbrand vlees. Bij flair-ups laat je simpelweg de kolenmand zakken zodat het vlees niet meer verbrand. Je hebt geen extra accessoires meer nodig. Ook een fire starter is niet meer nodig, de grill op zich werkt al als fire starter.

DTB DTB Grill Boss 1
€1.550,00
Toon 1 - 1 van 1
Extra workshops Low and Slow BBQ
Wegens succes hebben wij extra workshops ingepland
Bekijk meer
The Bastard VX
De nieuwe ontwikkeling van The Bastard, volg alle updates via deze site: https://thebastard.com/vx/
Bekijk meer
Moesta voor de winteravonden
Moesta Bandit Fireplace
Bekijk meer

Bekijk alles