• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big Green Egg Medium (3)

Merken

Big Green Egg MEDIUM

De Big Green Egg Medium is compact genoeg om te passen in een kleine stadstuin, patio of op een balkon, maar groot genoeg om voor 6 tot 8 personen op te grillen, roken, stoven of bakken. Met de Medium in je tuin nodig je dus heel makkelijk wat familie of vrienden uit om samen te genieten.

Mede daarom is deze EGG een van onze populairste modellen.

Op de Medium past zo’n 4 tot 6 kilo vlees, dat je langzaam gaart, grilt of bakt. Maak bijvoorbeeld het populaire beer can chicken-recept, dat kan prima op de Medium! Of maak onovertroffen gerechten met verse vis, schaaldieren of groente. En met de bijpassende convEGGtor en de Baking Stone verander je de Big Green Egg Medium in een handomdraai in een pizza-oven waarin je zelf de lekkerste pizza’s maakt. Want ook al is het de Medium, hij is allesbehalve gemiddeld!

Big Green Egg MEDIUM Accessoires

Haal meer uit je Big Green Egg MEDIUM met de accessoires.  Geef je vlees meer smaak door het te injecteren. Met de Chef’s Flavor Injector kun je marinades in de kern inbrengen en zo sappiger en malser vlees krijgen. Of zet de Dutch Oven op je rooster en maak de beste stoofpotten, stamppotten, soepen of wat anders. Want wat kun je er eigenlijk niet in maken? Kijk hier voor alle accessoires…

Big Green Egg Medium Standaard
€1.373,00
Big Green Egg Medium Incl. Onderstel
€1.621,00
Big Green Egg Medium Incl. Onderstel en Zijtafels
€1.850,00
Toon 1 - 3 van 3
BBQ Experience Center neemt Rookoven.com over!
BBQ Experience Center, een toonaangevende speler in de wereld van BBQ en outdoor cooking, is verheugd de voltooide overname van Rookoven.com, een gerenommeerd BBQ bedrijf te Nunspeet, aan te kondigen.
Bekijk meer
Nieuwe messen van Petromax
Hoogwaardig servies en messen van Petromax
Bekijk meer
MoestaBBQ Bandit
MoestaBBQ Bandit fireplace, een gezellige en multifunctionele BBQ.
Bekijk meer
Masterbuilt digitale gravity series
Een mooi design, een alleskunner, digitaal en makkelijk in gebruik!
Bekijk meer

Bekijk alles