• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big Green Egg (2)

Merken

Big Green Egg MINI

De Big Green Egg Mini is het kleinste en lichtste lid van de Big Green Egg-familie. Hij is ideaal om mee te nemen naar de camping, boot of picknick. Of om thuis gewoon direct op tafel te zetten. Maar om heel eerlijk te zijn: als je dit model EGG hebt, ga je waarschijnlijk nooit meer ergens heen zonder hem mee te nemen.

Dankzij zijn gewicht gaat het verplaatsen van de Mini heel eenvoudig. En je kunt het jezelf nog makkelijker maken door ook een EGG Carrier voor de Mini aan te schaffen.

Kook je meestal voor 2 tot 4 personen? Dan is dit reislustige lichtgewicht jouw ideale Big Green Egg-model. Of neem hem gewoon naast een groter model erbij, juist omdat hij zo makkelijk mee te nemen is! De Big Green Egg Mini wordt ook in veel professionele keukens gebruikt voor kleinere á la carte-gerechten.

Big Green Egg MINI Accessoires

Haal meer uit je Big Green Egg MINI met de accessoires. Ga met de convEGGtor lekker Low and Slow grillen en maak de lekkerste gerechten. Met de EGG Carrier kun je de Big Green Egg MINI supermakkelijk verplaatsen en kun je je barbecue overal mee naartoe nemen. Kijk hier voor alle accessoires…

Big Green Egg Mini Standaard
€666,00
Big Green Egg Mini Compleet
€895,00
Toon 1 - 2 van 2
Vintage Feuerhand stormlampen
De klassieker der klassiekers
Bekijk meer
Professionele rookovens
De GX-PRO, de beste rookoven op de markt!
Bekijk meer
RVS of gietijzer
RVS of toch Gietijzer...?
Bekijk meer
Wokhouder en wok voor op de bbq
Geschikt voor de meeste modellen bbq
Bekijk meer
Petromax , kwalitatief buiten koken!
Next level buiten koken met Petromax
Bekijk meer

Bekijk alles