• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big Green Egg Minimax (3)

Merken

Big Green Egg MINIMAX

Zijn formaat is misschien niet indrukwekkend, maar dat maakt de Big Green Egg MiniMax ruimschoots goed met zijn prestaties. De MiniMax is het nieuwste lid van de Big Green Egg-familie en het compactste model.

Hij is maar 7 centimeter hoger dan de Big Green Egg Mini maar heeft een veel groter kookoppervlak, vergelijkbaar met dat van de Big Green Egg Small. En dat geeft je genoeg ruimte om voor 4 tot 6 personen te koken. Direct op tafel als je dat wil, want met een hoogte van 50 centimeter is de MiniMax een ideaal tafelmodel EGG.

Op dit keramische kooktoestel bereid je grootse gerechten. En ga je erop uit? Met een gewicht van 35 kilo hoef je geen professioneel gewichtheffer te zijn om de MiniMax mee te nemen. In de standaard meegeleverde EGG Carrier is dat geen probleem! De Big Green Egg MiniMax wordt ook regelmatig in restaurants gebruikt.

Big Green Egg MINIMAX Accessoires

Haal meer uit je Big Green Egg MINIMAX met de accessoires. Ga met de Baking Stone een lekkere pizza maken met zelf gekozen beleg, of maak je eigen brood. Liever lekker grillen? Schaf dan de gietijzeren Plancha aan. Op de geribbelde kant kun je lekker een visfilet grillen, en op de andere kant kun je gewoon pannenkoeken maken. En dan hebben we het nog niet eens over de rest van de accessoires voor de Big Green Egg MINIMAX. Kijk hier alle accessoires…

Big Green Egg MiniMax
€1.185,00
Big Green Egg MiniMax Incl. Portable Nest en Zijtafels
€1.543,00
Big Green Egg MiniMax Incl. Portable Nest
€1.406,00
Toon 1 - 3 van 3
BBQ Experience Center neemt Rookoven.com over!
BBQ Experience Center, een toonaangevende speler in de wereld van BBQ en outdoor cooking, is verheugd de voltooide overname van Rookoven.com, een gerenommeerd BBQ bedrijf te Nunspeet, aan te kondigen.
Bekijk meer
Nieuwe messen van Petromax
Hoogwaardig servies en messen van Petromax
Bekijk meer
MoestaBBQ Bandit
MoestaBBQ Bandit fireplace, een gezellige en multifunctionele BBQ.
Bekijk meer
Masterbuilt digitale gravity series
Een mooi design, een alleskunner, digitaal en makkelijk in gebruik!
Bekijk meer

Bekijk alles