• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big Green Egg Small (4)

Big Green Egg SMALL

Is outdoor cooking het voorrecht van mensen met een tuin? Nee hoor! De Big Green Egg Small is de favoriete huisgenoot van stadsmensen met een balkon of kleine patio. De Small is compact en toch kook je er met gemak de sterren van de hemel op voor 4 tot 6 personen.

Omdat het rooster van de Small lager ligt dan dat van de MiniMax is de Small geschikter voor grotere bereidingen, ook al hebben ze allebei een even groot kookoppervlak.

Je kunt de Small in een EGG Nest (onderstel met wielen) zetten en zo heel makkelijk en veilig verplaatsen, maar inbouwen in een meubel of werktafel kan ook. En ook bij deze EGG heb je een ruime keuze aan accessoires: van een convEGGtor om indirect te koken tot een gietijzeren grilrooster voor het echte grillwerk. Want de Big Green Egg Small is misschien klein, hij levert wel grote prestaties!

Big Green Egg SMALL Accessoires

Haal meer uit je Big Green Egg SMALL met de accessoires. Maak je gerechten nog beter met de accessoires, zoals het gietijzeren rooster. Schroei je vlees dicht en behoud de sappen in het vlees. En het krijgt ook nog eens die mooie braadstrepen. Of gebruik het Rib and Roasting Rack om je spareribs, grote stukken vlees of gevogelte lekker Low and Slow te garen. Kijk hier voor alles accessoires…

Big Green Egg Big Green Egg Small Standaard
€994,00
Big Green Egg Big Green Egg Small Incl. Onderstel en Zijtafels
€1.421,00
Big Green Egg Big Green Egg Small Compleet
€1.569,00
Big Green Egg Big Green Egg Small Incl. Onderstel
€1.215,00
Toon 1 - 4 van 4
Tafelrookovens
Tafelrookovens bij Rookoven.com. De perfecte rookoven voor starters!
Bekijk meer
Pork mafia rubs
Rubs gemaakt door Amerikaanse cateraars, wedstrijd bbq'ers en pitmasters. The real deal dus!
Bekijk meer
Houtskool BBQ
Lekker vlammen op een houtskool grill!
Bekijk meer
Borniak Rookovens
Met een rookoven kun je zoveel meer dan alleen maar vis of vlees roken!
Bekijk meer

Bekijk alles