• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big Green Egg Small (4)

Merken

Big Green Egg SMALL

Is outdoor cooking het voorrecht van mensen met een tuin? Nee hoor! De Big Green Egg Small is de favoriete huisgenoot van stadsmensen met een balkon of kleine patio. De Small is compact en toch kook je er met gemak de sterren van de hemel op voor 4 tot 6 personen.

Omdat het rooster van de Small lager ligt dan dat van de MiniMax is de Small geschikter voor grotere bereidingen, ook al hebben ze allebei een even groot kookoppervlak.

Je kunt de Small in een EGG Nest (onderstel met wielen) zetten en zo heel makkelijk en veilig verplaatsen, maar inbouwen in een meubel of werktafel kan ook. En ook bij deze EGG heb je een ruime keuze aan accessoires: van een convEGGtor om indirect te koken tot een gietijzeren grilrooster voor het echte grillwerk. Want de Big Green Egg Small is misschien klein, hij levert wel grote prestaties!

Big Green Egg SMALL Accessoires

Haal meer uit je Big Green Egg SMALL met de accessoires. Maak je gerechten nog beter met de accessoires, zoals het gietijzeren rooster. Schroei je vlees dicht en behoud de sappen in het vlees. En het krijgt ook nog eens die mooie braadstrepen. Of gebruik het Rib and Roasting Rack om je spareribs, grote stukken vlees of gevogelte lekker Low and Slow te garen. Kijk hier voor alles accessoires…

Big Green Egg Big Green Egg Small Standaard
€994,00
Big Green Egg Big Green Egg Small Compleet
€1.569,00
Big Green Egg Big Green Egg Small Incl. Onderstel
€1.215,00
Big Green Egg Big Green Egg Small Incl. Onderstel en Zijtafels
€1.421,00
Toon 1 - 4 van 4
Forged messen voor ieder wat wils
Forged messen voor ieder wat wils
Bekijk meer
Hak met dit bijltje!
De ideale krachtpatser
Bekijk meer
Kamado Joe Kettle Joe
Nu extra scherp geprijsd in de kamado sale
Bekijk meer
De nieuwe Fire & Food
De nieuwe Fire & Food
Bekijk meer

Bekijk alles