• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big Green Egg Small (4)

Merken

Big Green Egg SMALL

Is outdoor cooking het voorrecht van mensen met een tuin? Nee hoor! De Big Green Egg Small is de favoriete huisgenoot van stadsmensen met een balkon of kleine patio. De Small is compact en toch kook je er met gemak de sterren van de hemel op voor 4 tot 6 personen.

Omdat het rooster van de Small lager ligt dan dat van de MiniMax is de Small geschikter voor grotere bereidingen, ook al hebben ze allebei een even groot kookoppervlak.

Je kunt de Small in een EGG Nest (onderstel met wielen) zetten en zo heel makkelijk en veilig verplaatsen, maar inbouwen in een meubel of werktafel kan ook. En ook bij deze EGG heb je een ruime keuze aan accessoires: van een convEGGtor om indirect te koken tot een gietijzeren grilrooster voor het echte grillwerk. Want de Big Green Egg Small is misschien klein, hij levert wel grote prestaties!

Big Green Egg SMALL Accessoires

Haal meer uit je Big Green Egg SMALL met de accessoires. Maak je gerechten nog beter met de accessoires, zoals het gietijzeren rooster. Schroei je vlees dicht en behoud de sappen in het vlees. En het krijgt ook nog eens die mooie braadstrepen. Of gebruik het Rib and Roasting Rack om je spareribs, grote stukken vlees of gevogelte lekker Low and Slow te garen. Kijk hier voor alles accessoires…

Big Green Egg Small Compleet
€1.595,00
Big Green Egg Small Standaard
€994,00
Big Green Egg Small Incl. Onderstel
€1.195,00
Big Green Egg Small Incl. Onderstel en Zijtafels
€1.399,00
Toon 1 - 4 van 4
Lange avonden buiten zitten?
Lekker lang buiten zitten, bij een kampvuurtje, kacheltje, vuurplaats of oventje. Het kan allemaal!
Bekijk meer
Low and Slow BBQ workshops
Vuur aansteken, direct en indirect barbecueën, kruiden, rubben, marineren, aflakken en natuurlijk proeven! Dat is kort samengevat onze workshop Low and slow barbecue. 
Bekijk meer
Meat temperature guide
Heb je een heerlijk stuk vlees op de BBQ of in de rookoven liggen en wil je precies weten hoever de garing is?
Bekijk meer
Barbecue, pizzaoven en kachel!
Is het pizza oven of is het een barbecue? Ontdek zelf wat je er allemaal mee kunt maken! De Fikki Outdoor Oven is een echte alleskunner!
Bekijk meer
Kamado Joe Konnected Joe
De nieuwe elektrische Kamado Joe
Bekijk meer

Bekijk alles