• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big Green Egg Small (4)

Merken

Big Green Egg SMALL

Is outdoor cooking het voorrecht van mensen met een tuin? Nee hoor! De Big Green Egg Small is de favoriete huisgenoot van stadsmensen met een balkon of kleine patio. De Small is compact en toch kook je er met gemak de sterren van de hemel op voor 4 tot 6 personen.

Omdat het rooster van de Small lager ligt dan dat van de MiniMax is de Small geschikter voor grotere bereidingen, ook al hebben ze allebei een even groot kookoppervlak.

Je kunt de Small in een EGG Nest (onderstel met wielen) zetten en zo heel makkelijk en veilig verplaatsen, maar inbouwen in een meubel of werktafel kan ook. En ook bij deze EGG heb je een ruime keuze aan accessoires: van een convEGGtor om indirect te koken tot een gietijzeren grilrooster voor het echte grillwerk. Want de Big Green Egg Small is misschien klein, hij levert wel grote prestaties!

Big Green Egg SMALL Accessoires

Haal meer uit je Big Green Egg SMALL met de accessoires. Maak je gerechten nog beter met de accessoires, zoals het gietijzeren rooster. Schroei je vlees dicht en behoud de sappen in het vlees. En het krijgt ook nog eens die mooie braadstrepen. Of gebruik het Rib and Roasting Rack om je spareribs, grote stukken vlees of gevogelte lekker Low and Slow te garen. Kijk hier voor alles accessoires…

Big Green Egg Small Compleet
€1.595,00
Big Green Egg Small Incl. Onderstel
€1.195,00
Big Green Egg Small Standaard
€994,00
Big Green Egg Small Incl. Onderstel en Zijtafels
€1.399,00
Toon 1 - 4 van 4
Gratis Flambadou actie
Rookoven & Forged Flambadou actie
Bekijk meer
MoestaBBQ Bandit
MoestaBBQ Bandit fireplace, een gezellige en multifunctionele BBQ.
Bekijk meer
Masterbuilt digitale gravity series
Een mooi design, een alleskunner, digitaal en makkelijk in gebruik!
Bekijk meer
Pizza op de Ofyr?
Pizza bakken op de Ofyr? Dat gaat perfect met de Pizza Oven van OFYR! Zoek een mooi pizzabodemrecept, zet je handen in het deeg en bereidt zelf heerlijk, rijkelijk belegde pizza's
Bekijk meer
Blues Hog
Als je ooit wel een KCBS wedstrijd heb gedaan dan moet je dit merk bijna wel kennen. Want BBQ-teams weten, gebruik je Blues Hog dan scoor je.
Bekijk meer

Bekijk alles