• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big Green Egg (5)

Merken

Big Green Egg XLARGE

Heb je een grote familie en/of vriendengroep? Of kook je professioneel, bijvoorbeeld als cateraar voor grote groepen? Dan is de Big Green Egg XLarge jouw partner in crime. Deze multitasker heeft een rooster dat ruim 1/3e groter is dan dat van de Large.

Hierdoor kun je grote gezelschappen tegelijk laten genieten van smaakvol gegaarde ingrediënten en gerechten. Met een kookoppervlak van 61 centimeter zijn grote stukken vlees, vis of meerdere pizza’s geen fantasie meer maar realiteit.

En is 61 centimeter nog net niet genoeg? Breid het kookoppervlak dan uit met de speciale 2 Level Cooking Grid die beschikbaar is voor de XLarge en kook op hoog niveau. En geef je de XLarge zijtafels (EGG Mates)? Dan heb je ook extra veel werkruimte naast je EGG, bijvoorbeeld voor tools en/of ingrediënten. Maar de Big Green Egg XLarge inbouwen in een (acacia) tafel of buitenkeuken kan natuurlijk ook!

Big Green Egg XLARGE Accessoires

Haal meer uit je Big Green Egg XLarge met de accessoires. Wok als een echte chef je vlees en groente gaar met de Carbon Steel Grill Wok. Maar of je nu veel of weinig tijd hebt, voor de gietijzeren Skillet is tijd geen issue. In deze gietijzeren allrounder laat je vlees razendsnel dichtschroeien of juist urenlang smoren of stoven. En dan heb je natuurlijk nog veel meer accessoires. Kijk hier voor alle accessoires…

Big Green Egg Extra Large Standaard
€2.517,00
Big Green Egg Extra Large Incl. Onderstel
€2.799,00
Big Green Egg Extra Large Incl. Onderstel en Zijtafels
€2.999,00
Big Green Egg Extra Large Compleet
€3.350,00
Big Green Egg Extra Large Incl. Werktafel en Cover
€3.550,00
Toon 1 - 5 van 5
Gratis Flambadou actie
Rookoven & Forged Flambadou actie
Bekijk meer
MoestaBBQ Bandit
MoestaBBQ Bandit fireplace, een gezellige en multifunctionele BBQ.
Bekijk meer
Masterbuilt digitale gravity series
Een mooi design, een alleskunner, digitaal en makkelijk in gebruik!
Bekijk meer
Pizza op de Ofyr?
Pizza bakken op de Ofyr? Dat gaat perfect met de Pizza Oven van OFYR! Zoek een mooi pizzabodemrecept, zet je handen in het deeg en bereidt zelf heerlijk, rijkelijk belegde pizza's
Bekijk meer
Blues Hog
Als je ooit wel een KCBS wedstrijd heb gedaan dan moet je dit merk bijna wel kennen. Want BBQ-teams weten, gebruik je Blues Hog dan scoor je.
Bekijk meer

Bekijk alles