• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big Green Egg (5)

Merken

Big Green Egg XLARGE

Heb je een grote familie en/of vriendengroep? Of kook je professioneel, bijvoorbeeld als cateraar voor grote groepen? Dan is de Big Green Egg XLarge jouw partner in crime. Deze multitasker heeft een rooster dat ruim 1/3e groter is dan dat van de Large.

Hierdoor kun je grote gezelschappen tegelijk laten genieten van smaakvol gegaarde ingrediënten en gerechten. Met een kookoppervlak van 61 centimeter zijn grote stukken vlees, vis of meerdere pizza’s geen fantasie meer maar realiteit.

En is 61 centimeter nog net niet genoeg? Breid het kookoppervlak dan uit met de speciale 2 Level Cooking Grid die beschikbaar is voor de XLarge en kook op hoog niveau. En geef je de XLarge zijtafels (EGG Mates)? Dan heb je ook extra veel werkruimte naast je EGG, bijvoorbeeld voor tools en/of ingrediënten. Maar de Big Green Egg XLarge inbouwen in een (acacia) tafel of buitenkeuken kan natuurlijk ook!

Big Green Egg XLARGE Accessoires

Haal meer uit je Big Green Egg XLarge met de accessoires. Wok als een echte chef je vlees en groente gaar met de Carbon Steel Grill Wok. Maar of je nu veel of weinig tijd hebt, voor de gietijzeren Skillet is tijd geen issue. In deze gietijzeren allrounder laat je vlees razendsnel dichtschroeien of juist urenlang smoren of stoven. En dan heb je natuurlijk nog veel meer accessoires. Kijk hier voor alle accessoires…

Big Green Egg Extra Large Standaard
€2.517,00
Big Green Egg Extra Large Incl. Onderstel
€2.799,00
Big Green Egg Extra Large Incl. Onderstel en Zijtafels
€2.999,00
Big Green Egg Extra Large Compleet
€3.350,00
Big Green Egg Extra Large Incl. Werktafel en Cover
€3.550,00
Toon 1 - 5 van 5
Barbecue, pizzaoven en kachel!
Is het pizza oven of is het een barbecue? Ontdek zelf wat je er allemaal mee kunt maken! De Fikki Outdoor Oven is een echte alleskunner!
Bekijk meer
Kamado Joe Konnected Joe
De nieuwe elektrische Kamado Joe
Bekijk meer
Mexican rub
Op zoek naar een goede rub? Probeer dan eens de Rookoven.com Mexican Rub.
Bekijk meer
Bandit Fireplace
Bij Moesta BBQ vind je BBQ benodigdheden met net dat tikkeltje meer.
Bekijk meer
25 maart DTB Demodag
Zaterdag 25 maart hebben wij vanaf 12:00 een supergave demo van DTBgrill 
Bekijk meer

Bekijk alles