• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big Green Egg (3)

Big Green Egg XXLARGE

Groot, groter, grootst. De Big Green Egg 2XL is het grootste lid van de Big Green Egg-familie en de grootste kamado die op de markt verkrijgbaar is. Alles aan dit model is indrukwekkend: het gewicht (170 kilo), de omvang, de hoogte (1 meter zonder EGG Nest) en het kookoppervlak (ruim 0,4 m2).

De 2XL is in alles een echte eyecatcher. Maar hij lijdt er niet onder qua prestaties. Met behulp van een EGG Nest en Nest Handler is de 2XL nog steeds makkelijk te verplaatsen. En dankzij een slim scharnier-mechanisme gaat ook het openen van de EGG heel eenvoudig.

Net als op zijn kleinere broertjes kun je ook op de 2XL een heel scala aan kooktechnieken loslaten, zoals grillen, bakken, koken, stoven, roken en slow cooking. Heb je dus een restaurant, cateringbedrijf of gewoon heel veel vrienden? Dan is de Big Green Egg 2XL jouw model. Een grootheid qua formaat en culinaire mogelijkheden, maar zonder de sterallures.

Big Green Egg XXLARGE Accessoires

Haal meer uit je Big Green Egg XXLarge met de accessoires. Met deze grote jongen heb je natuurlijk ook goede accessoires nodig. Maak een directe en indirecte zone met de halve ConvEGGtor steen. Op deze manier kun je twee compleet verschillende gerechten maken op hetzelfde rooster. En je hoeft je geen zorgen te maken over de ruimte. En als je dan toch lekker aan het grillen bent, vang dan de sappen en vetten van je vlees op in de Drip Pan. Dan kun je ook nog een lekkere jus maken. Kijk hier voor alle accessoires…

Big Green Egg XXL Standaard
€3.585,99
Big Green Egg XXL Compleet
€4.199,99
Big Green Egg Thermometer Ø 8 cm
€94,00
Toon 1 - 3 van 3