• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Konnected Joe (1)

Merken

2023 is een belangrijk jaar voor Kamado Joe, want ze hebben nu een nieuwe kamado Joe in de familie! De Konnected Joe. En deze kamado is even iets anders dan alle andere soorten kamado's. De Konnected Joe is een elektrische BBQ. En als je het voor het eerst hoort kijk je misschien even raar, maar het is een hele mooie kamado wat voor veel mensen de reden kan zijn om te gaan barbecueën met een kamado.

De nieuwe Kamado Joe is gecombineerd met een Masterbuilt. De voordelen van beide barbecues zijn gecombineerd tot één top barbecue. Hij heeft een scherm waar je temperatuur kunt controleren en die omhoog of naar beneden halen. Je kunt tevens vier probes toevoegen om de kerntemperatuur van je vlees te controleren.

En dit alles kun je ook beheren vanaf je telefoon, en dat is natuurlijk heel gaaf. Je kunt de Joe ook op de authentieke manier gebruiken als je dat wilt.

Nog iets nieuws en unieks is het automatische aansteek systeem. Je vult je kamado met houtskool, drukt op de knop en  binnen no-time brand jouw barbecue op de gewenste temperatuur. Perfect voor als je er altijd een beetje tegenop ziet om je houtskool weer aan te moeten steken of omdat je daar gewoon geen zin in hebt. Met de Kamado Joe komt een stukje extra gemak.

Kamado Joe staat voor innovatie en met de Konnected Joe laten ze dat zien. Reserveer de Konnected Joe nu op de website!

Kamado Joe Konnected Joe
€2.195,00
Toon 1 - 1 van 1
Gratis Flambadou actie
Rookoven & Forged Flambadou actie
Bekijk meer
MoestaBBQ Bandit
MoestaBBQ Bandit fireplace, een gezellige en multifunctionele BBQ.
Bekijk meer
Masterbuilt digitale gravity series
Een mooi design, een alleskunner, digitaal en makkelijk in gebruik!
Bekijk meer
Pizza op de Ofyr?
Pizza bakken op de Ofyr? Dat gaat perfect met de Pizza Oven van OFYR! Zoek een mooi pizzabodemrecept, zet je handen in het deeg en bereidt zelf heerlijk, rijkelijk belegde pizza's
Bekijk meer
Blues Hog
Als je ooit wel een KCBS wedstrijd heb gedaan dan moet je dit merk bijna wel kennen. Want BBQ-teams weten, gebruik je Blues Hog dan scoor je.
Bekijk meer

Bekijk alles