• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Konnected Joe (1)

Merken

2023 is een belangrijk jaar voor Kamado Joe, want ze krijgen een nieuwe kamado Joe in de familie! De Konnected Joe. En deze kamado is even iets anders dan alle andere soorten kamado's. De Konnected Joe is een elektrische BBQ. En als je het voor het eerst hoort kijk je misschien even raar, maar het is een hele mooie kamado wat voor veel mensen de reden kan zijn om te gaan barbecueën met een kamado.

De nieuwe Kamado Joe is gecombineerd met een Masterbuilt. De voordelen van beide barbecues zijn gecombineerd tot één top barbecue. Hij heeft een scherm waar je temperatuur kunt controleren en die omhoog of naar beneden halen. Je kunt tevens vier probes toevoegen om de kerntemperatuur van je vlees te controleren.

En dit alles kun je ook beheren vanaf je telefoon, en dat is natuurlijk heel gaaf. Je kunt de Joe ook op de authentieke manier gebruiken als je dat wilt.

Nog iets nieuws en unieks is het automatische aansteek systeem. Je vult je kamado met houtskool, drukt op de knop en  binnen no-time brand jouw barbecue op de gewenste temperatuur. Perfect voor als je er altijd een beetje tegenop ziet om je houtskool weer aan te moeten steken of omdat je daar gewoon geen zin in hebt. Met de Kamado Joe komt een stukje extra gemak.

Kamado Joe staat voor innovatie en met de Konnected Joe laten ze dat zien. Reserveer de Konnected Joe binnenkort op de website!

PRE-ORDER NU!
 Kamado Joe Konnected Joe
Kamado Joe Konnected Joe
€2.199,00
Toon 1 - 1 van 1
Lange avonden buiten zitten?
Lekker lang buiten zitten, bij een kampvuurtje, kacheltje, vuurplaats of oventje. Het kan allemaal!
Bekijk meer
Low and Slow BBQ workshops
Vuur aansteken, direct en indirect barbecueën, kruiden, rubben, marineren, aflakken en natuurlijk proeven! Dat is kort samengevat onze workshop Low and slow barbecue. 
Bekijk meer
Meat temperature guide
Heb je een heerlijk stuk vlees op de BBQ of in de rookoven liggen en wil je precies weten hoever de garing is?
Bekijk meer
Barbecue, pizzaoven en kachel!
Is het pizza oven of is het een barbecue? Ontdek zelf wat je er allemaal mee kunt maken! De Fikki Outdoor Oven is een echte alleskunner!
Bekijk meer
Kamado Joe Konnected Joe
De nieuwe elektrische Kamado Joe
Bekijk meer

Bekijk alles