• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pellet Joe (1)

Merken

Kamado Joe, een leider in de categorie keramische barbecue, heeft koken met pellets opnieuw uitgevonden in een hoogwaardige keramische grill. Ervaar nu alle voordelen van warmtebehoud en het brandstofverbruik van een kamado-grill, met het gemak van pellets. De grill is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnorm en biedt een onovertroffen smaak en mals eten. Thermostatisch geregeld om de gewenste temperatuur te behouden.

Pellet Joe

De Pellet Joe kan temperaturen bereiken tot 315˚C. En dit ie hoger dan traditionele pelletgrills. In de roestvrijstalen vultrechter kan ongeveer 4,5kg aan pellets, en daarmee kun je 14 uur lang roken. Tijd genoeg om tussendoor even een dutje te doen. De keramische kamer waar de pellets in zitten is ook nog eens efficiënt gemaakt, het heeft minder pellets nodig, maar zorgt voor een langere rooksessie.
nog niet verkrijgbaar
 Kamado Joe Pellet Joe
Kamado Joe Pellet Joe
€2.599,00
Toon 1 - 1 van 1
Gratis Flambadou actie
Rookoven & Forged Flambadou actie
Bekijk meer
MoestaBBQ Bandit
MoestaBBQ Bandit fireplace, een gezellige en multifunctionele BBQ.
Bekijk meer
Masterbuilt digitale gravity series
Een mooi design, een alleskunner, digitaal en makkelijk in gebruik!
Bekijk meer
Pizza op de Ofyr?
Pizza bakken op de Ofyr? Dat gaat perfect met de Pizza Oven van OFYR! Zoek een mooi pizzabodemrecept, zet je handen in het deeg en bereidt zelf heerlijk, rijkelijk belegde pizza's
Bekijk meer
Blues Hog
Als je ooit wel een KCBS wedstrijd heb gedaan dan moet je dit merk bijna wel kennen. Want BBQ-teams weten, gebruik je Blues Hog dan scoor je.
Bekijk meer

Bekijk alles