• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pellet Joe (1)

Merken

Kamado Joe, een leider in de categorie keramische barbecue, heeft koken met pellets opnieuw uitgevonden in een hoogwaardige keramische grill. Ervaar nu alle voordelen van warmtebehoud en het brandstofverbruik van een kamado-grill, met het gemak van pellets. De grill is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnorm en biedt een onovertroffen smaak en mals eten. Thermostatisch geregeld om de gewenste temperatuur te behouden.

Pellet Joe

De Pellet Joe kan temperaturen bereiken tot 315˚C. En dit ie hoger dan traditionele pelletgrills. In de roestvrijstalen vultrechter kan ongeveer 4,5kg aan pellets, en daarmee kun je 14 uur lang roken. Tijd genoeg om tussendoor even een dutje te doen. De keramische kamer waar de pellets in zitten is ook nog eens efficiënt gemaakt, het heeft minder pellets nodig, maar zorgt voor een langere rooksessie.
nog niet verkrijgbaar
 Kamado Joe Pellet Joe
Kamado Joe Pellet Joe
€2.599,00
Toon 1 - 1 van 1
Lange avonden buiten zitten?
Lekker lang buiten zitten, bij een kampvuurtje, kacheltje, vuurplaats of oventje. Het kan allemaal!
Bekijk meer
Low and Slow BBQ workshops
Vuur aansteken, direct en indirect barbecueën, kruiden, rubben, marineren, aflakken en natuurlijk proeven! Dat is kort samengevat onze workshop Low and slow barbecue. 
Bekijk meer
Meat temperature guide
Heb je een heerlijk stuk vlees op de BBQ of in de rookoven liggen en wil je precies weten hoever de garing is?
Bekijk meer
Barbecue, pizzaoven en kachel!
Is het pizza oven of is het een barbecue? Ontdek zelf wat je er allemaal mee kunt maken! De Fikki Outdoor Oven is een echte alleskunner!
Bekijk meer
Kamado Joe Konnected Joe
De nieuwe elektrische Kamado Joe
Bekijk meer

Bekijk alles