• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pellet Joe (1)

Kamado Joe, een leider in de categorie keramische barbecue, heeft koken met pellets opnieuw uitgevonden in een hoogwaardige keramische grill. Ervaar nu alle voordelen van warmtebehoud en het brandstofverbruik van een kamado-grill, met het gemak van pellets. De grill is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnorm en biedt een onovertroffen smaak en mals eten. Thermostatisch geregeld om de gewenste temperatuur te behouden.

Pellet Joe

De Pellet Joe kan temperaturen bereiken tot 315˚C. En dit ie hoger dan traditionele pelletgrills. In de roestvrijstalen vultrechter kan ongeveer 4,5kg aan pellets, en daarmee kun je 14 uur lang roken. Tijd genoeg om tussendoor even een dutje te doen. De keramische kamer waar de pellets in zitten is ook nog eens efficiënt gemaakt, het heeft minder pellets nodig, maar zorgt voor een langere rooksessie.
Kamado Joe Kamado Joe Pellet Joe (Niet verkrijgbaar)
€2.599,00
Toon 1 - 1 van 1
Braaihout?
Ons gaan braai!! Maar niet zonder hout, en dit hout is gewoon gemaakt om mee te braaien.
Bekijk meer
Bijlen
De beroemdste bijlen ter wereld!
Bekijk meer
Forged Flambadou
De Forged Flambadou is er niet alleen om heerlijke gerechten, maar ook om op een spectaculaire manier indruk te maken.
Bekijk meer
Werkzaamheden aan het spoor
Let op! was je van plan om zaterdag even langs Rookoven.com te rijden in Nunspeet? Dan moet je een paar minuutjes omrijden want er zijn werkzaamheden aan de spoorwegovergang. 
Bekijk meer
Zout assortiment
Of je nou zelf bacon wil maken of pastrami, of gravad lax, of gepekelde eieren. Wij hebben zout voor je.
Bekijk meer

Bekijk alles