• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Monolith (4)

De compacte MONOLITH Junior is met een roosterdiameter van 33cm naast de Monolith Icon het kleinste model uit ons assortiment. Ondanks zijn compacte afmetingen is de MONOLITH Junior uitermate geschikt voor alle toepassingen zoals grillen, bakken, smoken, roken en garen. Net zoals bij de MONOLITH ICON is de deksel eenvoudig afneembaar, zodat je er de fireplate / bakplaat direct bovenop kunt plaatsen, waardoor je MONOLITH Junior verandert in een plancha- of teppanyaki-achtige barbecue.

Zijn formaat is perfect geschikt voor het gebruik op het balkon of op de camping. Met een gewicht van 38 kg kan hij makkelijk vervoerd worden. Met het unieke chip-feeder-system kunt je via het klepje in de behuizing rooksnippers en/of pellets op de houtskool plaatsen zonder daarbij het deksel te hoeven openen.

Aangevuld met accessoires zoals het gietijzeren rooster of een pizzasteen laat de MONOLITH Junior niets te wensen over. Deze compacte kamado is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood. De MONOLITH Junior is leverbaar als versie met onderstel of alleen met keramische voetjes.

Accessoires

Haal nog meer uit je Monolith met de accessoires. Monolith heeft een breed assortiment aan accessoires en toebehoren. Hierdoor maak jij je barbecue nog veelzijdiger. Schroei je vlees dicht met het gietijzeren rooster, en maak van die mooie grill streepjes op je vlees. Of ga een lekker kippetje aan het spit rijgen met de rotisserie. Ontdek wat je allemaal nog meer kunt doen met je MONOLITH. Kijk hier voor alle accessoires…

Monolith Junior Pro-Serie 2.0 - Black
€799,90
Momenteel niet leverbaar
Monolith Junior Pro-Serie 2.0 - Black Standalone
Monolith Junior Pro-Serie 2.0 - Black Standalone
€749,90
Momenteel niet leverbaar
Monolith Junior Pro-Serie 2.0 - Red
Monolith Junior Pro-Serie 2.0 - Red
€799,90
Momenteel niet leverbaar
Monolith Junior Pro-Serie 2.0 - Red Standalone
Monolith Junior Pro-Serie 2.0 - Red Standalone
€749,90
Toon 1 - 4 van 4