• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Monolith (6)

Merken

De MONOLITH LeChef is met een indrukwekkende 140 kg het zwaargewicht van de MOLOLITH serie.  De MONOLITH LeChef is bijzonder geschikt voor het bereiden van grote hoeveelheden vlees en het gelijktijdig garen van verschillende gerechten en bijgerechten.

Grillen, bakken, smoken, roken en garen, alles is mogelijk met de MONOLITH LeChef. De roosterdiameter van 52cm en de uitbreiding door een extra barbecuerooster en een 2e roosterniveau maken het mogelijk om de MONOLITH LeChef in te zetten bij catering, street food evenementen, culinaire- of barbecue wedstrijden en bij grote feesten. Met het unieke chip-feeder-system kun je via het klepje aan de voorkant van de kamado houtsnippers en/of rookpellets op de gloeiende houtskool plaatsen zonder het deksel te openen.

Aangevuld met vele keuze aan accessoires zoals bijvoorbeeld een rotisserie, gietijzeren rooster, pizzasteen, wokhouder en wok of plancha wordt de MONOLITH LeChef een volwaardige buitenkeuken.

De MONOLITH LeChef is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood. Leverbaar als uitvoering met stalen onderstel en zijtafels van bamboe, of zonder onderstel en zijtafels maar met keramische voetjes voor plaatsing in de door jezelf ontworpen buitenkeuken of in onze buggy of teakhouten tafel.

Accessoires

Haal nog meer uit je Monolith met de accessoires. Monolith heeft een breed assortiment aan accessoires en toebehoren. Hierdoor maak jij je barbecue nog veelzijdiger. Schroei je vlees dicht met het gietijzeren rooster, en maak van die mooie grill streepjes op je vlees. Of ga een lekker kippetje aan het spit rijgen met de rotisserie. Ontdek wat je allemaal nog meer kunt doen met je MONOLITH. Kijk hier voor alle accessoires…

Monolith LeChef Pro-Serie 2.0 - Black
€2.899,00
Monolith LeChef Pro-Serie 2.0 - Black Standalone
€2.649,00
Monolith LeChef Pro-Serie 2.0 - Red
€2.899,00
Monolith LeChef Pro-Serie 2.0 - Red Standalone
€2.649,00
Monolith LeChef BBQ Guru Pro-Serie 2.0 - Black
€2.999,00
Monolith LeChef BBQ Guru Pro-Serie 2.0 - Black Standalone
€2.849,00
Toon 1 - 6 van 6
Gratis Flambadou actie
Rookoven & Forged Flambadou actie
Bekijk meer
MoestaBBQ Bandit
MoestaBBQ Bandit fireplace, een gezellige en multifunctionele BBQ.
Bekijk meer
Masterbuilt digitale gravity series
Een mooi design, een alleskunner, digitaal en makkelijk in gebruik!
Bekijk meer
Pizza op de Ofyr?
Pizza bakken op de Ofyr? Dat gaat perfect met de Pizza Oven van OFYR! Zoek een mooi pizzabodemrecept, zet je handen in het deeg en bereidt zelf heerlijk, rijkelijk belegde pizza's
Bekijk meer
Blues Hog
Als je ooit wel een KCBS wedstrijd heb gedaan dan moet je dit merk bijna wel kennen. Want BBQ-teams weten, gebruik je Blues Hog dan scoor je.
Bekijk meer

Bekijk alles