• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Foto & Film Locatie

Foto- & Filmlocatie

Unieke industriële foto- en filmlocatie op de Veluwe! Ons Experience Center bevind zich in een oude meelfabriek die in 1953 voor het eerst daglicht zag. 
De oude katrollen, laad- en losdocks, silo's en toren die zorgt voor de toevoer naar de silo's zijn tot op de dag van vandaag nog te vinden in het pand.
Met recht kunt u dit een karakteristieke evenementenlocatie noemen. In jaren 90 is de oude fabriek zelfs uitgeroepen tot monument in de gemeente Nunspeet.

In het Experience Center vind u boven drie industriële ruimtes die allen een eigen ruige, stoere en historische sfeer uitstralen.

Workshopruimte 

Deze ruimte wordt gekenmerkt door de katrol die vroeger werd gebruikt om het meel naar boven te hijsen. De sloophouten vloer sluit aan op de oude industriële sfeer. Ook vind u hier oude werktafels die werden gebruikt op bloemenveilingen. Alles in deze ruimte ademt de oude industrie. 

Bargedeelte

Het gedeelte die u betreedt zodra u de trap op loopt. Deze ruimte wordt gekenmerkt door de muurschildering, de grote bar en de sfeervolle houtkachel. De robuuste houten cafétafels en comfortabele zithoek maken dit plaatje compleet. De sfeer die deze ruimte uitstraalt is perfect om ruige en vintage foto's en/of films op te nemen. 

Proeflokaal

Zodra de schuifdeuren naar het proeflokaal worden geopend waant u zich volledig terug naar de 'oude' schooltijd. De stoelen en tafels, kaarten en werkkasten zijn helemaal in de schoolstijl. Daarnaast hangt er een ouderwest krijt schoolbord van wel vier meter breed. De lichtval die door de kenmerkende ramen komt geeft een extra ambiance aan al uw foto's en/of films.

Buitenterrein

Buiten het Experience Center vind u de vroegere laaddocks met mooie schuifdeuren voor een industriële, ruige look!