• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Knapzakkentocht

Ontdek de geheimen van de Veluwe door een knapzakkentocht te lopen samen met een ervaren Veluwespecialist. In een tocht van een goeie twee uur wordt je meegenomen in de diepe bossen vol sporen van Veluws wild. Ontdek waar de wilde zwijnen, herten, reeën, moeflons en de opgekomen wolf zich ophouden door met de knapzakken de bossen, zandverstuiving en heidevlaktes te doorkruisen.

Via de uitgetrekte zandverstuiving ontdek je het Willemsbos en kom je via het Hendriksbos weer in de bewoonde wereld. Wellicht zul je wild spotten en gegarandeerd zul je sporen ontdekken. Onderweg knabbel je van de knapzakken die voorafgaand aan de tocht door jullie zijn ingepakt.

Knapzakkentocht combineren met een vergadering, verjaardag of Bourgondisch BBQ Arrangement? Dat is mogelijk! In ons Experience Center staan onze verschillende ruimtes ter beschikking om dit tot een succes te maken! In de ruimtes kunnen wij daarnaast zorgen voor een beamer met scherm en flipover! Na de vergadering, verjaardag of Bourgondisch BBQ Arrangement trek je samen met je collega's of zakenpartners de mooie Veluwe in.

Ook is de knapzakkentocht te boeken als onderdeel van het totaalarrangement 'Beleef en proef de Veluwe'.
Voor het programma en de datums van dit totaalarrangement, klik hier!

Meer informatie of de knapzakkentocht boeken? Neem contact met ons op via [email protected]