• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verjaardagen

Verjaardagen

Sfeervolle en karakteristieke feestlocatie op de Veluwe.

Het Experience Center is bij uitstek de locatie om uw (verjaardags)feest te organiseren. De verschillende ruimtes die beschikbaar zijn geven genoeg mogelijkheden om een onvergetelijk feest te organiseren.

Proeflokaal
Deze ruimte geeft het gevoel van de vroegere schooltijd. Een oud krijtbord hangt aan de muur en de landkaarten aan de muur komen regelrecht uit scholen. Deze ruimte is volledig af te sluiten en staat garant voor een geweldig feest.

Workshopruimte 
De workshopruimte is volledig naar smaak in te richten. Dit is tevens ook de grootste zaal die beschikbaar is. Tijdens het feest kunnen de hier opgestelde rookovens en barbecues ook worden aangestoken. Dit geeft een erg gezellige maar vooral ook smaakvolle sfeer.

Bargedeelte
Natuurlijk onmisbaar bij een feest; de bar. Wij hebben er een speciale zaal voor ingericht. Deze is opgevuld met gezellige zithoek, houtkachel voor de koudere avonden en natuurlijk biertafels. Zodra je de trap op loopt betreedt u het bargedeelte en zal er een lekker drankje klaarstaan.

Ook kunnen wij de genodigden voorzien van een lekker hapje en drankje.
Onze accomodatie is geschikt voor minimaal 15 personen.

Nieuwsgierig naar onze feestlocatie? Dan nodigen we u van harte uit om de verschillende zalen te komen bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden. Ook kunt u uiteraard contact opnemen met [email protected].

Daarnaast kunt u ook een knapzakkentocht wandelen waarbij u de geheimen van de Veluwe ontdekt door de tocht te lopen samen met een ervaren Veluwespecialist. In een tocht van twee uur wordt u meegenomen in de diepe bossen vol sporen van Veluws wild.