• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smokey Christmas 23 december 2023 gratis evenement bij Rookoven.com

Een mega sfeervolle dag met pitmasters, barbecues, kamado's, rokers, smokers, live-muziek, bandjes, DJ's, activiteiten, demonstraties en proeverijen! Deze dag staat in het teken van gezelligheid, barbecue, goed eten en lekker drinken. Laat je inspireren door de pitmasters met nieuwe gerechten, leer over de werking van kamado's en Afrikaanse braai en zie ze in actie, proef van de vele hapjes die worden gemaakt door leveranciers en de merken, pak een wijntje, (speciaal)biertje, fris of koffie bij de bar en geniet van de (live-)muziek bij het podium. Op deze dag kan iedereen zich uitleven, en zelfs aan de kids hebben wij gedacht. Zorg dus dat 23 december in je agenda staat.
 
Toegang is GRATIS! Parkeren is GRATIS!
 
 
Inspiratie opdoen voor het nieuwe seizoen, proeven van heel veel lekkernijen, demonstraties waaronder onze vrienden van Comfort Trade met Afrikaanse Braais, Live muziek, DJ’s, onze famous real American burgers, en nog heel veel meer...

Deelnemers Smokey Christmas 2023

Hieronder kun je alle deelnemers van Smokey Christmas 2023 vinden. Je vind er verschillende merken en leveranciers die speciaal voor jou hapjes maken, demonstraties geven en hun producten laten zien. Dus ben je benieuwd naar de smaken van een bepaalde rub of saus, of naar de werking van de kamado of Afrikaanse braai, of wil je gewoon lekker eten, drinken en nieuwe recepten ontdekken, dan moet je 23 december langs komen in Nunspeet.
 

Big Green Egg

Home Fires Braai

Jeroen Hazebroek

Monolith

The Bastard

Kamado Joe

Wild Woodpecker BBQ

The Sauce

Stokes BBQ

Scouting Nunspeet

OFYR

BBQ Scout

DJ Club Vinyl

Worstelijk Lekker

DTB Grill

Borniak Rookovens

Dikkie Draait Door

 

Smoke&BBQ Groep

Resaco

Bob's Braaihout

Smokey Arjen

Tender Wagyu Farm

Petromax