• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smokey Easter bij Rookoven.com

Zaterdag 8 april is de 11de editie van Smokey Easter bij rookoven.com! Een culinair rook en barbecue evenement voor jong en oud.
 
Inspiratie opdoen voor het nieuwe seizoen, proeven van diverse lekkernijen en demonstraties.

Het Rook & Barbecue Experience Center van Rookoven zal het middelpunt zijn van alle activiteiten. In de workshopruimte en op het buitenterrein zullen de verschillende barbecue teams en rokers hun hardware laten gloeien en roken. Leveranciers geven demonstraties met hun producten en daarnaast zullen er verschillende standhouders aanwezig zijn met de leukste accessoires op roken en barbecueën gericht.

Bij de bar zullen natuurlijk verschillende (speciaal)bieren en kwaliteitswijnen te verkrijgen zijn, maar natuurlijk zal de frisdrank niet ontbreken.

Voor iedere rook & barbecue liefhebber is dit een geweldige dag!

Datum: Zaterdag 8 april
Tijd: 12:00 - 22:00
Locatie: Nijverheidsweg 4, Nunspeet

De toegang is gratis!

Bekijk hier het evenement op facebook.

Wil jij weer lekker Smokey Easter bijwonen, maar woon je hier ver vandaan? Of heb je gewoon geen zin om naar huist te rijden? Dan kun je een overnachting boeken bij een van de hotels in de buurt, maar wees er op tijd bij, want het is snel uitverkocht. Je kunt boeken bij de hoeve van Nunspeet, bij de Sparrenhorst, bij De Vossenberg in Vierhouten of bij dorpsherberg De Roskam.
In onze brochure kun je nog een aantal coupons vinden voor leuke aanbiedingen bij de hotels!

Programma buiten:
Informatie volgt

Programma binnen:
Informatie volgt

Hieronder vind je de deelnemers van de 11de editie van Smokey Easter. We zullen regelmatig nieuwe deelnemers bekend maken!

 • Monolith
 • Big Green Egg
 • Smoke and BBQ
 • Wild Woodpecker
 • The Sauce
 • Resaco met Blues hog/ porkmafia/ stockyard
 • Regah rub
 • Kamado Joe/masterbuilt
 • Bob’s Braaihout
 • Smokey arjen
 • Home Fires
 • Style de Vie / Forged

Deze line-up word nog verder aangevuld, hou de site en onze social media in de gaten voor updates!

Regah Rub

De Rokende Règâhs!
En dat is niemand minder dan Daan Hamoen, de captain van de Rokende Règâhs, een professioneel BBQ team uit Den Haag. Sinds 2012 nemen ze deel aan internationale BBQ wedstrijden en met succes.
 
Je kunt Daan natuurlijk kennen van de rubs, zoals de Ol'Timers Dirty Hogs, de Bad Buffalo en Smokin' Hot Chicks, maar hij is ook organisator van het spectaculaire RegahFest. Het RegahFest is het enige echte Haagse BBQ festival met een KCBS Competitie en een SCA Steak & Burger Challenge.
 
 

Kamado Joe / Masterbuilt


Kamado Joe komt 8 april demo's geven op de kamado's en de Masterbuilts! Hier kun je uiteraard al je vragen stellen over Kamado Joe en Masterbuilt zelf óf over het gebruik van de Kamado's en grills!
 

Smoke & BBQ

Misschien ken je ze van de enorme Facebook groep, of van de rubs en sauzen in onze winkel. Wij hebben het natuurlijk over Smoke&BBQ. Zij zijn één van de deelnemers op Smokey Easter!
 
Smoke&BBQ is een besloten Facebookgroep voor liefhebbers van het smoken en BBQ-en. Opgericht in 2014 door twee fanatieke BBQ-ers die gelijkgestemden wilden samenbrengen in een groep. En zo geschiedde dat in de zomer van 2014 met de oprichting van Smoke&BBQ. De groep heeft momenteel meer dan 53.000 leden en blijft groeien. Het maakt ook niet uit welke BBQ je hebt. Eentje op kolen, of gas, groot, klein, traditioneel of een ei; niets is fout, alles kan. En dat maakt het zo leuk binnen de groep.
 

Monolith

Monolith komt met Smokey Easter hun kunsten vertonen. Met hun kamado's, BBQ skills en lekker eten maken ze Smokey Easter nog specialer!
 
Met Monolith beleef je de wereld van kamado. Eindeloze culinaire mogelijkheden met het onmiskenbare barbecuegevoel dat wordt omgeven door sterk keramiek en massief roestvrijstaal.
 
 

Big Green Egg

 
Big Green Egg is een koploper in de BBQ wereld, en op 8 april zal Peter Bootsma laten zien waarom dat zo is. Hij zal aan de slag gaan met de Green Eggs, en jij kunt hier al je vragen kwijt over de Green Egg.
Peter Bootsma is een echte Bourgondiër. Hij is altijd al gek geweest op koken en vanaf 2011 helemaal verslingerd aan bbq-en. Hij heeft zijn eigen wedstrijdteam, namelijk LetzQ. In 2016 heeft hij van zijn hobby zijn werk kunnen maken en werkt fulltime voor Big Green Egg als demochef.
8 april kun jij hem te werk zien gaan op Smokey Easter, zorg dus dat je erbij bent!
 

Kids

We hebben ook gedacht aan de kids met Smokey Easter! Je kunt sjoelen, we hebben een speelhoek en nog meer...

See you 8april!!