• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Rookoven.com is sinds 2005 door jarenlange ervaring de specialist in het roken en barbecueën. We beschikken over een ruim assortiment rookovens & rookkasten, kogel- en keramische barbecues, Afrikaanse braais, accessoires en toebehoren.

De oppervlakte van de fysieke winkel is maar liefst 2900 m2, gevestigd in Nunspeet op de Veluwe in een oude meelvoederfabriek uit 1953. Vanaf Veluwse bodem onderhouden site vol informatie, tips & tricks en video's, door en voor rokers en barbecueërs. 

We krijgen doorgaans bezoek uit binnen- en buitenland. En dat is niet zo raar. Een bezoek aan ons rook en barbecue experience center is echt een beleving. Kijk hier voor een introductiefilmpje. Het is zelfs mogelijk om eerst de rookoven of barbecue te testen zodat je de juiste beslissing maakt, of volg een workshop barbecuen, roken of worst maken en leer de verschillende type barbecues en rookovens kennen.
 

Rookoven.com opereert vanuit een karakteristieke meelvoederfabriek uit 1953 met maar liefst 2900 m² oppervlakte. Vanuit deze fabriek op de Veluwe in Nunspeet functioneren we met een team van gedreven rook en barbecue specialisten. Daarnaast hebben we nog tal oproepkrachten en zzp'ers voor aankoopadvies, catering, workshops en livecooking met kennis van zaken.
 

Citaat Wouter Klootwijk, Culinair journalist: "Het rookkastenverzendhuis in Nunspeet, rookovens-online.nl, steelt mijn hart met zijn hulp. Het huis is er niet direct op uit om mij een rookkast te verkopen, maar legt eerst uitvoerig uit hoe ik er zelf een kan maken. Kom daar maar eens om bij een autodealer of een moderne kunstgalerie. NRC Handelsblad, 24 juli 2009