• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ons gaan Braai workshop (2)

Merken
In samenwerking met The Dutch BBQ Nestor, Braaimeester en bbq wedstrijd organisator ...Harry Havinga, geven we een unieke Afrikaanse Braai workshop bij Rookoven.com.

Braai of bbq? Of is braai een bbq? Dat leggen we je allemaal uit in onze 'Ons gaan Braai' workshop.

Het woord ‘ Braai’ is Zuid-Afrikaans voor BBQ, maar is niet hetzelfde als wat we hier kennen als bbq. De braai betekent veel meer. In Zuid-Afrika is het traditie om niet op kolen te barbecueen maar op hout, je maakt dus je eigen kolen. Er word ook niet zomaar een worstje gegrild, maar grote stukken vlees! Ook worden er veel ‘ stoofpotjes gemaakt in Zuid-Afrika, daar noemen ze dat een potjie (spreek uit: poj-kie en deze gaan we ook maken in de workshop). Deze worden klaar gemaakt in een gietijzeren pan en kun je op duizenden manieren bereiden.

In Zuid-Afrika hebben ze zelfs een nationale Braaidag “ Braai Day’, vroeger was dat Heritage day. Op deze dag worden er overal braais aangestoken om cultuur en geschiedenis te vieren. In Zuid Afrika zijn er wel 11 talen, maar voor het woord barbecue is er maar 1 en dat is“ BRAAI ” .

Een braai master must never braai alone!

 

Wat ga je allemaal doen?

In deze workshop laten we je kennis maken met de basis van de Braai en ervaar je hoe makkelijk het is om ermee te werken en wat je er allemaal mee kan. Onder het genot van een drankje kun je met andere braai masters je ervaring delen en tips en tricks uitwisselen. 

Heb je hier vragen over, of wil je meer weten? Dan kun je natuurlijk gelijk een rondje door onze winkel/showroom lopen en het beste advies op maat krijgen.

 

  

Na afloop van de workshop krijg je het originele ONS GAAN BRAAI Certificaat inclusief 10% op alle aankopen in de winkel die dag (m.u.v. lopende acties en aanbiedingen).

 

We bereiden tijdens de workshop :

  • Butternutsoep uit Potjie
  • Flambadou en Oesters
  • Plankgrilled Zalm
  • Hounderflattie ( roadkill chicken)
  • braai broodjes
  • Piemente padron of een Ratatouille (vega gerecht)

De workshop duurt +/- vier uur.

Maximaal in te schrijven personen is 15. Uiteraard kun je je individueel inschrijven. Zolang je op de website kan reserveren is er plek. Kies voor 'Afhalen in winkel' als je op de dag zelf wilt betalen.

Locatie:

De workshop's worden gegeven in onze workshop area buiten of boven in ons Experience Center, dé plek voor de ultieme barbecue beleving! 

Rookoven.com l Rook & Barbecue Experience Center
Nijverheidsweg 4
8071 DH Nunspeet (Veluwe)

 

Verdere informatie:

Er wordt gezorgd voor de barbecues, ingrediënten, benodigdheden en een bakje koffie of thee. Daarnaast ontvangen je twee consumpties van het huis! En een kortingsbon van 10% om direct na de workshop uit te geven (let op! alleen die dag geldig en m.u.v lopende acties en aanbiedingen).

Kosten zijn € 95,00 per persoon.

Annuleren: heb je gereserveerd en ingeschreven op een workshop dan staat deze voor je vast. Er worden ingrediënten gekocht die we niet meer kunnen retourneren. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de workshop daarna wordt er 25% in rekening gebracht. Tot twee dagen voor de workshop wordt er 50% in rekening gebracht. Verzet je de workshop in deze periode dan wordt er € 30,00 in rekening gebracht.

Aantal personen: Maximaal in te schrijven personen is 15. Uiteraard kun je je individueel inschrijven. Zolang je op de website kunt reserveren is er plek. De workshops vinden doorgang bij 8 aangemelde personen. Bij minder aanmeldingen behouden wij het recht om te annuleren. 

Betaling:  Betaling zetten op 'Afhalen in winkel'.

Mocht je vragen hebben of wil je een workshop op maat organiseren?

Mail dan naar [email protected] of neem contact op via 0341-266885.

Rookoven.com Ons gaan braai 18 februari (12:00 - 16:00)
€95,00
Rookoven.com Ons gaan braai 25 maart (12:00 - 16:00)
€95,00
Toon 1 - 2 van 2
Blues Hog BBQ saus
Het geheim van de Grand Champion Pitmasters!
Bekijk meer
Borniak ovens accessoires
Creëer met de Borniak ovens een onmiskenbare smaak.

Bekijk meer
Vintage Feuerhand stormlampen
De klassieker der klassiekers
Bekijk meer
Professionele rookovens
De GX-PRO, de beste rookoven op de markt!
Bekijk meer

Bekijk alles